Myvipen hogyan lehet visszahozni a leblokkolt képket?
Figyelt kérdés
Tudom, már volt kérdés de nem jött rá válasz. Szóval arról lenne szó hogy ami igazolványképnek van kitéve rákattintottam jobb egérgombbal és megnyomtam azt h képek blokkolása innen. Azóta már visszaállítottam a gépet, de nem lett jó:\'( kérlek segítsetek:\'(2009. márc. 22. 13:26
2/6 A kérdező kommentje:
nem programmal hanem megfogtam az egeret jobbkatt a képre, és ott a véletlen képek blokkolása erről az oldalról.:'(
2009. márc. 22. 13:32
3/6 A kérdező kommentje:
Jah mozzilán:D
2009. márc. 22. 13:41
4/6 anonim válasza:
Megnyitod az Eszközök / Adblock plus beállításai és leveszed a pipát a myvipes oldalakról.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy ahogy te mondtad, de megoldottam:) akinek hasonló problémája akad mozillánál: Eszközök-> beállítások-> tartalom->Képek autómatikus betöltése mellett kivételek-> rámész arra amit el akarsz venni, és eltávolítás:)
2009. márc. 22. 14:04
6/6 anonim válasza:
Oh, kösz, ahogy neked sikerült úgy nekem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!