Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy FTP-n lévő mappából...

Egy FTP-n lévő mappából milyen programmal tudnám átmozgatni gyorsan az FTP egy másik mappájába a fájljaimat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Én erre a totalcommandert szoktam használni.Lehet régi meg gagyi de én FTP buzerálásra használom csak.

Hálozat=>FTP kapcsolatok itt beállítasz mindent és már csatlakoztál is az FTP-dre

2011. jún. 15. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
tc nem régi és nem gagyi ftp-re a legjobb....
2011. jún. 15. 09:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Total Commander (7.55)-t használok én is az FTP-s dolgaimhoz, de a Total Commander NEM TUDJA hogy megnyitom mindkét oldalon ugyanazon FTP de külön mappáit, és ÁTMOZGATOM a fájlokat.... :(
2011. jún. 15. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ehhez az FTP szervernek is támogatni kell valamit (server to server transfer vagy vmi hasonló). Ezt tudja? Tiéd a szerver, le tudod cserélni a FTP szerver proggit szükség esetén? Ha nem, akkor valószínűleg esélytelen megcsinálni amit szeretnél.
2011. jún. 15. 10:06
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget: a szolgáltatóm letiltotta azt a server to server transfer szolgáltatást...
2011. jún. 15. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!