Hogyan lehetne youtube-on beállítani, hogy mikor jobb klikkel a háttérképre kattintanak, azt írja ki hogy "a funkció betiltva"?
JavaScripttel lehet, de youtube-on nem hiszem, hogy használható... Amúgy jobb klikk nélkül is le lehet lopni a képet, szóval sokat nem érnél vele.
De azért itt egy olyan script:
Forráskódban meg lehet nézni a képek linkjét, szóval le is lehet őket lopni...
Mindenkinek aki azon az oldalon jár letiltja a jobb kattintást, feltéve, hogy nincsenek letiltva nála a scriptek.
Ameddig az oldalon van addig működik. Demo, mint bemutatás, nem úgy demó, hogy korlátozott működésű.
Nekem Firefox van. Működik, kipróbáltam IE-vel és Operával is, azokkal is működik. (legfrissebb verziók)
De akkor itt egy másik megoldás ami nekem csak firefox-ban működik:
<body oncontextmenu="return false">
Biztos, hogy ez a dolog youtube-nál is működik? Mert nekem nemigen.
Lehet, csak az én hiányos tudásom okozza, informatikából kontár vagyok.
Így csináltam: jobb klikk-> oldal forrása
Aztán megjelent egy ablak, de nem sikerült beleillesztenem semmit. Nem enged beleírnom.
(Illetve azt se tudom, hogy ezt a kódot a meglévő szöveg helyett, után, vagy elé kell írni.)
Bocsi, hogy ilyen szájbarágós vagyok ebben a témában:)
Már az elsőben is írtam, hogy ez a youtube-on valószínűleg nem lehet. Annak nem tudod szerkeszteni a forráskódját csak megnézni. A beállításokban sincs rá lehetőség, nyilván biztonsági okokból nem lehet egyedi scripteket pakolni bele...
Amúgy nem hinném, hogy lelopják majd a hátteredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!