Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezen a közösségi oldalon le...

Ezen a közösségi oldalon le lehet tiltani a következőt? Részletek lent

Figyelt kérdés

le lehet tiltani facebookon azt, hogy az üzenetedet csak bizonyos ismerősök láthassák ? Azt le lehet tiltani, hogy te melyik ismerős üzenetét szereted olvasni, azt le lehet tiltani, hogy a tiédet ne olvassák csak bizonyos ismerősök és hogyan kell beállítani ?

Kérlek ne gyertek a facebookot leminősítő üzeneteitekkel.

2011. jún. 12. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:

nah akk én nem azzal jövök... hanem azzal h kérdőjelek, pontok, vesszők stb... lécci legközelebb szebben ird le mert mire kihámozzuk mit szeretnél...

na de akk sorban. az üzenőfali bejegyzéseidre gondolsz gondolom. nah akk fent a "főbb események-legfrissebb" mellett kis lefele nyil, legalsó a beállitások, ott tudod állitani h azokat lásd e akikkel a legtöbbet foglalkozol, vagy alapbol mindenkit.

nekem alapbol mindenkit mutat, de előfordul hogy pl egy általam lájkolt oldal ir ki valamit. pl a "szeretem aa csokit"klub. nah ha erre nem vok kiváncsi, sem arra az egyre se a többire, akkor ráviszem az egeret, és a jobb oldalon megjelenik egy kis X-ecske amire rákattintva a köv. opciókat látod: bejegyzés törlése, (ez csak arra az egyre) xy minden bejegyzésének elrejtése (itt akk többet nem látod az xy-tól érkező postokat többet),ha oldal akk lesz olyan h mégsem tetszik (akk visszavonja a lájkolásod és szintén nem kapsz többet semmit de még levelet sem) és van a spam-nek jelölés. az gondolom egyértelmü.

nah a másik, h azt meg lehet e csinálni h csak bizonyos ismik.. csak azt tudod, h ismeretlenek lássák e vagy csak az ismerősök. az meg a profilom-adatvédelmi beállitások menüpont alatt. a fényképeket el lehet rejteni azt tudom, de üzenőfali bejegyzést kétlem, hiszen ha nem akarod h valaki meglássa h irtál oda akkor nem irsz, vagy irsz a cimzettnek egy privát üzenetet.

az h mások látják e a te üzijeidet függ az elején felsorolt beállitástól. (szoval h mindenkit látsz e vagy csak a leggyakoribbakat. mer ha neki az van beállitva h csak a leggyakoribbat akkor ha te nem beszélsz vele két szót se, akkor nem fogja mutatni a bejegyzésedet neki. csak ha rádkeres akkor látja az üzenőfali bejegyzéseidet)

remélem segitettem!

szió

2011. jún. 13. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:
* -többet (véletlen irtam el:S)
2011. jún. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!