Van valakinek Btel internete? (lent bőven)
Az attól függ, hogy milyen csomagról beszélünk: ha olyan típusú csomagról, ahol van forgalmi korlát, (olyan persze, ahol nem kell túlforgalmazási díjat fizetni), ott, miután azt túlléped 17KB/sec-ra lassítják, azaz kb. 1MB-ot tudsz letölteni 1 perc alatt. Megbízhatóságát tekintve: nekem mobilnetem van -tőlük-, ami néha (igaz, nagyon ritkán) befullad, és ilyenkor hiába lépsz ki a szoftverből, vagy piszkálod a mellé járó USB-pendrive-ot, újra kell indítanod a gépet (fogalmam sincs, hogy miért!)! De ezt a gikszert letekintve nem is olyan rossz!
(Egyébként nem 5Gbs-osra gondolsz? Máskülönben nem értem a kérdés netsebességre vonatkozó részét.).
A Btel-nél ADSL is van a mobilinternet mellet. Az 3400 Ft-ba kerül, és 5 Mbps a maximális sebessége. Az adatforgalom korlátlan ennél a csomagnál.
Sajnos azt így nem tudom megmondani, hogy nálad milyen lenne, mert ez erősen függ a központtól való távolságtól, és a település hálózatától. A garantált le-/feltöltés sebessége ennél a csomagnál: 1000 Kbps/192 Kbps Ezt a szolgáltatónak az esetek 80 százalékában kell garantálnia. Ha ez nincs meg, akkor lehet csak reklamálni. Tehát legrosszabb esetben 1 Mbps-os netet fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!