A gépemen megnyitom az internetet akkor azt irja hogy az internet explorer hibát észlelt ez mitöl van?
Figyelt kérdés
2008. febr. 21. 15:46
2/4 anonim válasza:
mi általános ebben a kérdésben?nem tudja szegény hát megkérdezi azon az oldalon ami ezért lett kitalálva!
szóval:valószínű hogy valami beállítási hiba,vagy túlterhelt a hálózat.ilyenkor hibát észlel mert nem találja a kiszolgálót.mikor ez van indítsd újra a gépet,mikor bekapcsol válaszd a munkamenet helyreállítását.ez segíteni fog!
3/4 anonim válasza:
telepíts esetleg egy másik böngészőt (mozilla, maxtone)
www.maxthon.hu -t nagyon tudom javasolni, én szeretem.
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg azt mondja neki hogy az explorer hibát csinált és bezárás.
Ezzel nem tudsz sokat tenni, szerezz be egy másik internetező progit mondjuk opera, firefox amig újra nem telepited a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!