Hogy kell WinRar-ral fájlokat összeilleszteni?
Figyelt kérdés
Total Commanderrel szoktam, de most nem volt crc fájl, így out fájlkiterjesztést kaptam. VLC player lejátssza, nincs vele nagy gond, de én avi formátumban szeretném, hiába van mögötte odaírva, hogy valami.avi, a fájl így is OUT. Még megvannak az eredeti fájlok, amiket össze kell illeszteni, winrarral hogy kell megcsinálni? Köszi!2011. jún. 7. 21:26
1/7 Tom Benko válasza:
Megnyitod az elsőt, a többit már automatikusan kezeli. De ha darabolt fájl, akkor elég a TC. Egyébként az .out fájlt crc-zd le, és azt használd az eredetihez. Egyébként pedig MIME típust változtass.
2/7 anonim válasza:
ha a kiterjesztés .001, .002, és .crc-t tartalmaz, akkor Total Commander tudja összeilleszteni. Ha a kiterjesztésben .rar01, .r12, és .svf van, akkor Winrar.
A programot letöltöd, majd az első rar-on (de bármelyik lehet), jobb klikket nyomsz, és ott van kicsomagolás (extract). Csak egy fájlon kell végrehajtani a kicsomagolás parancsot, minden további part is vele együtt ki lesz csomagolva ugyanoda, vagy az általad megadott helyre.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! A gond ott van, hogy ezek valami.avi.001 stb. és nem rar. + nincs crc. Akkor is lehet winrarral?
2011. jún. 7. 21:35
4/7 anonim válasza:
Mivel az egyesítés megtörtént, elvileg ha kitörlöd a .out kiterjesztést a végéről, ott lesz a teljes .avi, ami már lejátszható.
5/7 A kérdező kommentje:
out ki lett törölve a végéről, .avi van beírva, de a fájl típusa maradt OUT.
2011. jún. 7. 22:08
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt az OUT kiterjesztést szeretném AVI-ba tenni.
2011. jún. 7. 22:09
7/7 Tom Benko válasza:
MIME típust kell akkor átírnod. Emlékeim szerint TC képes rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!