Miért nem tudok belépni a freemailembe?
Figyelt kérdés
Amikor beléptem, pont közben dobott le a net, és azóta ha megpróbálok belépni, kiírja, h hibás felhasználónév, v jelszó..Most ilyenkor mi van??2011. jún. 7. 21:04
1/8 anonim válasza:
mert szar. szerintem feltörték, óvatosan lépkedjek be.
2/8 Tom Benko válasza:
Tied a freemail? Vagy csak saját mail-szervered van?
Egyébként lehet, hogy csak kiakadt a szakadás miatt. Kis idő múlva próbáld újra, mondjuk várj egy órát. Ha akkor sem megy, levél az üzemeltetőnek.
3/8 anonim válasza:
biztos, hogy feltörték: [link]
neked nem jelzett a géped belépés előtt?
4/8 A kérdező kommentje:
Aztán kiderült, h nem törték fel, haverom be tudott lépni az ő gépéről, csak én nem tudok..:S
2011. jún. 7. 21:21
6/8 anonim válasza:
Én sem tudok belépni ma , ezt az üzit kapom:
Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot. De minden más bejön. Én is kipróbáltattam egy ismerősömmel, neki bejött. :(((( Most ilyenkor mi van? Nekem z-net van.
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én kb 18:00-tól próbálkozom. Telón egyszer bejött véletlenül, de aztán már ott sem tudok belépni. :(((
8/8 A kérdező kommentje:
vodafonos mobilnet. jah, és freemail szimplát használom mindig. másikat sose hozza be.
2011. jún. 7. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!