Mit csináljak a rugómmal ( World of Warcraft- BUG)?
Figyelt kérdés
Szevasztok, nem tudom hogy mi teendő legyen a rugómmal, a tauri wowon van egy félig hateful a másik felében tier 7-el bíró rugóm. Az a gond, hogy ugyebár mikor SUB talenton játszok ambushal is maximum krittel 1200-at sebzek, de mindebe, még a critterekbe is! Viszont amikor átváltok ASSASSIN-ra érthetetlen módon Mutilateval, frost dkba is ütök alap 4k-t, krittelt meg 7k. Envenom ebben a talentban amikor kritel max CP-n 5stackal, 9k is megvan, de SUB-ban viszont krittel 1,5k. Mit tegyek?2011. jún. 5. 08:40
1/5 anonim válasza:
Tényleg azt várod egy törtszervertől, hogy jól működjenek rajta a dolgok? :LOL:
2/5 anonim válasza:
Ebből most csak én nem értettem semmit?
3/5 A kérdező kommentje:
Na szóval az a lényeg hogy sub talentban: envenommal is 1,5k eviscerateval is 1,5k ha kritel! ambushal se sokkal több, mindegy hogy mit ütök clothot, platet vagy közteseket, mindenbe ennyi megy!
Viszont!!! Ha átmegyek Assassination talentba ott érthetetlen módon ugyanaz minden csak a talent más, még a frost presben levő dkba is, meg prot palába, mindenbe bele megy csak úgy alap 4-5k! Clothba krit nélkül 6k is, és a kritet meg nem is mondom...
És az a lényeg hogy ez bug vagy mi? Kitilthatnak e miatt? PM-et már írtam.
2011. jún. 15. 20:58
4/5 A kérdező kommentje:
mellesleg GS-em : 4056
2011. jún. 15. 20:58
5/5 A kérdező kommentje:
Megfordult a fejemben, hogy elkezdek arénázgatni, csak ha ez tényleg bug, akkor nem lenne kedvem elveszíteni a karakteremet, sött az egész accom.
2011. jún. 15. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!