Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan oldal, ahová feltudn...

Van olyan oldal, ahová feltudnám tenni a tanárnőm nyelvbotlásait? Persze névtelenül.

Figyelt kérdés
Olyan oldalt keresek ami kizárólag az ilyen beszólásokat vagy tanári megjegyzéseket tartalmaz.
2009. márc. 18. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
osztalytarsam.hu-t nézd meg.
2009. márc. 18. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. márc. 18. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ne töltsd fel,sőt töröld ki a gépedből is.Én megjártam,tavaly felvettem h ordibál a tanárunk,nagyon poén volt röhögtünk rajta mindenkinek átküldözgettem.Valakinek eljárt a szája h én voltam és most februárban a tanár nagyon megszopatott le kellett játszani neki és fel is pofozott.Félévkor 5-ösöm volt,most 5 db 1-esem van, vszinű h megbuktat :(
2009. márc. 19. 00:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Felpofozott? Vannak rá tanúk? Ha igen a tanárt rögtön kirúgják.
2009. márc. 22. 13:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez nem hang vagy videó felvétel, egy kis füzetembe írtam fel a jobb beszólásait.

Ezeket raktam fel az osztalytarsam.hu-ra! Videót nem raknák fel, mert azzal megjárhatom (pedig van róla az is)

2009. márc. 22. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:
03-22 13:35-nek! Az egyáltalán nem baj, ha a diák tiszteletlenül viselkedik (és még gyengén fogalmaztam), de a tanárt rögtön rúgjuk ki???... Meg is van/lesz az eredménye ennek a fenenagy "szigornak". Még mindig jobb, hogy -esetenként- a tanár neveli(meg) a gyereket a szülő helyett, minthogy az utca tegye, mert akkor már régen rossz...
2009. márc. 31. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!