Mit szólnátok egy ilyen oldalhoz?
Azon gondolkoztam hogy mi lenne ha elkészülne (elkészítenék) egy olyan oldalt, ami a színvonalas / érdekes filmeket, zenéket, könyveket, akár játékokat, etc. összegyűjtené ?!
Egy olyan oldal, ami tényleg csak értelmes művekről és alkotásokról szólna. Szerintetek...?
Hááát, mehet !! :) De tényleg csak színvonalasat!
Ha kell segítség írj! ;)
Nos, függ attól is hogy kinek hol kezdődik a színvonal. Én csak annyit mondok; Nem a "Mizu" című remekműnél... : D.
Segítség lehet hogy kelleni fog, viszont ha nem kapok elég visszajelzést, lehet nem is fog megvalósulni, hisz akkor felesleges.
Utolsó előtti! Te beteg vagy..xDDD
A kérdésre:Szerintem jó lenne egy ilyen oldal,mert már lassan az egész internetet behálózza az ilyen..."Az para!Nemkutya,napinemszar" oldalak,és elég kevés ilyen oldal van :) szerintem fogj hozzá! :D (Csak ez ugye nem 2 napos munka..)
Nem tudom, hogy mennyi szabadidővel illetve elszántsággal rendelkezel, de komolyabb adatbázissal rendelkező weboldal létrehozása egyedül lényegében reménytelen, de úgy gondolom, hogy 2-3 ember lelkesedése is viszonylag hamar ki tud hűlni amikor kiderül, hogy valójában mekkora feladat lenne ez. A következő problémát az okozza, hogy amennyiben sikerül összehozni valami jó kis kiinduló alapot (pár száz filmet, könyvet, zenét, játékot), akkor vajon miként terjeszted el az emberek között azt, hogy te csináltál egy ilyen weboldalt, ugyanis az, hogy elmondja az ember pár barátnak az sajnos komolyabb látogatószámot nem produkál. Továbbá manapság már sajnos egy középtrágyán kinéző weboldallal nem sokra lehet menni, ezzel arra akarok kilyukadni, hogy valahogy ki is kell néznie a dolognak, nem elég csak az adatokat felvinni.
Ennek ellenére az ötletet támogatom, sosem árt egyel több olyan weboldal ahol értelmes dolgok vannak, pusztán csak arra próbáltam rávilágítani, hogy azért ez jóval több munkát és időt igényel mint ahogy azt az ember esetleg elsőre gondolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!