Elszáll a Skype-om mit tegyek?
Figyelt kérdés
XP professional-om van. Régóta ment jól a Skype eztán egy idő után ha bekapcsoltam, a kamerát akkor elszállt (egy Logitech külső meg egy beépített kamerám is van, a laptopom ASUS dual core). Most már el sem indul. Ha újrainstallálom, akkor sem. Ha régi verziót teszek fel az sem megy. Ha a kamerát leinstallálom, akkor sem megy, ha utána újrainstallálom a Skype-ot... Ötlet?2011. jún. 1. 18:28
1/3 anonim válasza:
Gyanús hogy windows újratelepítés a megoldás...
2/3 minden xD válasza:
Rakd újra az XP-t nekem is volt ilyen problémemám ;-)
3/3 A kérdező kommentje:
de basszus az nekem négy napos művelet legalább... :((( ..amennyi alkalmazásom fent van és után kell állítnai...
éppen ezt akartam elkerülni....
2011. jún. 3. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!