Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak is "települt" a plasmoo...

Másnak is "települt" a plasmoo.com nevű keresőoldal?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra már ez lett a kezdőoldalam(vírus nincs a gépen), ha át is írom a kezdőlapot,következő indításnál már megint ezt hozza be :(

Firefoxnál és Explorernél is csinálja. Hogy tudnám eltüntetni véglegesen?

2011. máj. 29. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:

"Egyik napról a másikra már ez lett a kezdőoldalam(vírus nincs a gépen), ..."

Én a helyedben mégiscsak csinálnék egy vírusirtást,és keress egy normális vírusirtót,ami nem engedi be az ilyen vackokat a gépedre.

2011. máj. 29. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Google fordításban:

Ahhoz, hogy eltávolítsa Plasmoo a Firefox következő lépések: - elindítása Firefox;

- Menj az Eszközök -> Add-ons -> Bővítmények -> válassza Plasmoo Keressen és nyomja meg a gombot eltávolítása, - indítsa újra a Firefoxot. Az Ön alapértelmezett Web Search és a honlap lesz visszaállítva.

Az Internet Explorer hajtsa végre a következő lépéseket: - Internet Explorer indításához;

- Menj az Eszközök -> Internet Options -> General fül-> Honlap részben és változtassa meg a honlap, - indítsa újra a IE.

A Google Chrome hajtsa végre a következő lépéseket: - indítsa el a Google Chrome - kattintson a Beállítások gombra a jobb felső sarokban a böngésző, - menjen a Beállítások -> Alapok lap -> Honlap szakasz -> típus honlap nevét;

- Indítsa újra a Google Chrome.

2011. máj. 29. 22:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, csináltam mélyreható vizsgálatot, talált egy vírust, töröltem,de a probléma fennáll.

Második válaszoló,köszönöm a segítséget, Explorerbe sikerült, a Firefoxnál viszont nem:( Ott meg sem említi a Plasmoot.

2011. máj. 29. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült,köszönöm! :)
2011. máj. 29. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!