A torrent oldalaknál melyiket kell nézni hogy arány javítsak? Leech, seed, dowland?
Seeder -- feltölti a torrentet
Leecher -- szedi le a torrentet
Download -- letöltés
Ha neked már lent van a torrent és töltöd vissza ( seedeled),akkor az a jó , minél több leecher legyen,aki szedi,ezzel növelve az arányodat.
A kérdező kommentje:
de letöltöttem egy filmet D:18881 s:3145 L:523 és 0-val tölti fel
D:18881 ( azaz már ennyien letöltötték)
S: 3145 (ennyien töltik vissza)
L: 523 (ennyien töltik le éppen)
Nyilván vannak a feltöltők között olyanok,akiknek sokkal gyorsab-jobb netük van a tiédnél,lehet még torrent kliens beállitásnál is valami probléma.
Ha én ilyennel találkozok,akkor hagyom az adott torrentet 3 hétig a listában,hátha beindul,de ha mégsem,akkor 3 hét után törlöm.Ennyi a maximum idő amivel eddig találkoztam néhány oldalon.
tipp: igaz itt van 500 letöltő elég jó,de 3ezer feltöltő is, inkább keress olyant amint több a letöltő mint a feltöltő,esetleg bérelj szerót 60ft/nap-ra is lehet venni,én a 2es csomagot vettem 80ér egy nap alatt 289 gigát feltoltam és smsben is lehet perkálni.
ha regelsz légyszi ezen az oldalon keresztül [link] neked semmibe se kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!