Biztonságos a webről rendelés?
A netes rendeléseknek nem a biztonságosságával van baj, hanem a meghibásodott termékek későbbi garanciáztatásával. :)
A csalókkal csak az előreutalás esetén van baj, de az ilyen esetek viszonylag ritkák.
Első: ez nem így van. Én pl. már túl vagyok a 10. rendelésemen az Ipon.hu oldalon és sokkal jobb a garanciális szolgáltatásuk, mintha fizikai boltban vettem volna az árut, mivel van egy ún. "garanciafutár" szolgáltatásuk, ami minden rendeléshez jár. Ez azt takarja, hogy a hibás termékért érte jön a futár és ő viszi, hozza, neked ki se kell mozdulnod otthonról.
Az Ipon.hu és a Digistreet.hu is hivatalosan bejegyzett, komoly, ellenőrzött cégek, 100%-ig megbízhatóak. Sőt, sokkal megbízhatóbbak és segítőkészebbek az ilyen netes cégek (legalábbis a többségük), mint a fizikai üzletek.
Na meg hát az ár és a választék is messze a neten a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!