ADSL elosztó szerinteed müködne?
Nekem van 1 ADSL elosztóm és mind a 2 be egy T-Home-os ADSL Modemet Dugok És mindkét gépen megadom a felhasználoinevet és a jelszavat akkor lenne mind a két gépen net?
Mert nekem egy 5MB/s Netem van és akk a másik gépen is annyi lenne vagy megfelezödne?
Ötlet?
Akkor sem tudod megcsinálni! Amiről te beszélsz az csak simán elossza a telefonvonalat és kész (tehát nem ISDN -ről, vagyis nem két külön telefonvonalról van szó). De még ha ISDN -ed lenne, akkor sem lenne lehetséges, mert a szolgáltatód sem hülye, nem enged bejelentkezni a nethez kétszer is ugyan azzal a PPPoE accountal.
A router meg csak akkor felezi a sávszélt, ha a két géppel egyszerre használod.
Amúgy meg jobb ha nem partizánkodsz, mert ASZF megszegése miatt szerződést bontanak veled, és akkor fizetheted a kötbért.
Na mutass már egy ilyet akkor, annyira kíváncsi vagyok (Képeket kérek róla) :)
Meg arra is melyik szolgáltató enged, be ugyan arról a accountról 3 gépet is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!