Mennyi idő után lesz korlátlan egy youtube fiók?
Figyelt kérdés
Beregisztráltam egy új youtube fiókot május 11-én és mmég mindig van 15 perces limit. Nem szegtem szerzői jogokat... meg ilyeneket. Mennyi idő után lesz korlátlan? Köszönöm előre is a válaszokat!2011. máj. 27. 22:21
1/2 anonim válasza:
ha a 15 perces limitet azalatt érted, hogy max 15 perces videót lehet felrakni, akkor soha, külön kell kérni, ha hosszabb videót akarsz
2/2 anonim válasza:
Első:
Miért válaszolsz, ha nem vagy 100%-ban biztos a válaszodban?
Akkor lesz korlátlan, ha feltöltöttél kb. 10 hosszabbacska videót (én HD klippeket töltöttem fel). Miután feltöltöttem ezt a 10 videót, kb. 2 hónapra rá lett korlátlan. Ha több videót töltesz fel, akkor lehet, hogy előbb az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!