Hova tudom biztonságossan feltölteni?
Figyelt kérdés
az a kérdésem h a gépemen lévö fontos dolgokat,képek,programok..stb bizalmas dolgokat fel tudom valahová tölteni a neten ahol biztonságban van és nem veszik el??és ezt ingyen meg lehet óldani?2011. máj. 27. 12:23
1/9 anonim válasza:
Ha biztonságban akarod tudni az adataid, akkor vegyél egy külső merevlemezt. Bárhová is töltöd fel az adataidat... egyik se olyan megbízható, mintha a saját külső merevlemezeden tárolnád, amit valami fénytől védett helyre raksz el a fiók mélyére.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Dropbox szolgáltatás. Pont ezt a célt szolgálja. Regisztrálsz, az alap - 2 Gb méretű - fiók ingyenes. Eddig a méretig bármit feltölthetsz, az megmarad, nem veszik el. Kb úgy néz ki, hogy feltelepíted egy vagy több gépre a dropbox klienst, kapsz egy mappát. Amit abba a mappába bemásolsz, azt automatikusan felmásolja a tárhelyedre (amennyiben van netkapcsolat)
4/9 anonim válasza:
Én bizalmas adatokat, fényképeket fel nem töltenék a Dropboxra.
5/9 A kérdező kommentje:
miért ez a Dropbox nem annyira biztonságos?
2011. máj. 27. 13:18
6/9 anonim válasza:
Hát az alkalmazottak hozzáférnek a képeidhez :)
7/9 A kérdező kommentje:
ó a ku... annyukba.....talán ha becsomalgólnám öket valami rarba vagy zipbe és azt valahogy le kódólnám és úgy tölteném fel akkor is lenne ilyen probléma vele?
2011. máj. 27. 13:32
8/9 anonim válasza:
Úgy nem lenne. Ha meg nagyon paranoid vagy, akkor használj Truecrypt-et.
9/9 anonim válasza:
A WinRaros kódolást fel lehet törni, de használj tényleg Truecryptet, azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!