Miért ilyen szemét a facebook üzemeltető?
Egyszer fent voltam, kínok kínjával nagy nehezen töröltettem ,magam, amit itt kaptam linket, az alapján, mert az oldalon lehetetlen!
és most kéeslaküldő oldalakon böngészgetek, köze nincs a facebookhoz, kiírja, hogy ha küldeni akarom a lapot regisztráljak, és csodák csodájára, a FACEBOOk jelez vissza, hogy az e-mailembe küldött linken erősítsem meg a regisztrációmat, amit gyorsan kitöröltem, eszem ágában nem volt rákattintani, elvileg nem kellene, hogy fent legyek,
de azóta, folyamatosan kapom a leveleket, hogy ez meg az ismerősnek jelölt, meg bla bla és menjek fel az adatlapomra!!!
miért ilyen zsiványok és keserítik meg az életem????
de lehet, én is kínkeservesen, de megtudtam csinálni
a linkkel!
pl mivel a nevem most fordítva van, totál látszik hogy a képeslaküldő oldalon történ regisztráció alapján vagyok fent
asszem ez a törlő link, de nem azt a kérdést találtam meg, amit nekem írtak
az enyémen azt is levezették, hogy törlés után asszem vagy 2 hétig be ne lépj az oldaladra (még meghagyják, hogy beléphess) mert akkor végképp nem fogod törölni
nekem annyi kérdésem lenne ehhez, ha nem erősítettem meg a regisztrációmat, miért jönnek a levelek?
már 1 hónapja kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!