Túl lassú a DIGI-s inernetem. Miért lehetséges? Segítség. (Néhány infó lejjebb)
Az a problémám a DIGI nettel, hogy a szerződésben megjelölt 20 Mbit-es sebesség helyett jó, ha 1-2 Mbit-en pörög. Ha jön pár felhő az égre, vagy elkezd esni az eső akkor a gépem a net használhatatlanná válik.
A gépem konfigja:
ASRock G31M-VS Alaplap
Ebben integrált: Intel GMA 3100 videókártya - 384 Mb
Realtek HD Audio hangkártya
1 Gb RAM memória
Intel Celeron CPU @ 2,20 Ghz (Húzva van, 2,86 Ghz-n pörög, 1 magos)
Nos évekig a T-home-nál voltam, akkor még 5 Mbit-es netem volt, az volt a családi csomag része. Átjöttem a DIGI-hez mert olcsóbb, de eddig csak csalódás ért. A T-Home-nál, még viharba sem volt gond a nettel, stabil volt, és maximális sebességgel pörgött, idönként még gyorsabban is.
Mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen lassú???
írj az ügyfélszolgálatnak mélt...garantált 4 megának kell lenni...ők adnak 1 oldal linket oda kell töltögetned és lefényképezni..elküldeni,majd kiküldenek 1 szerelőt akik bemérik a "kapcsolószekrénynél" is a jelent és nálad is.....nálunk így történt....ha xp-d van akkor érdemes esetleg a rasppoe protokollt is csatolni hátha történik vmi csoda...
nekem ez így volt minden.....1-2 mél és jöttek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!