Van itt aki ért az emule -hoz?
vki rem. tud rajtam segíteni. nem enged belépni az emule. hibajelentést ír ki. áramszünet vlt pff és azóta ilyen. ezt írja kie a hibajelentés: AppName: emule.exe AppVer: 0.50.0.4 ModName: emule.exeModVer: 0.50.0.4 Offset: 00054924 -- ez az utolsó a hibakód
kerestem, de semmi értelmeset nem adott ki a google. plusz nem értek nagyonhozzá azért se találtam választ:/
Fú, pedig ez nem egy bonyolult dolog...
Az elsőnél meg kell mutatnod neki, hol van az emule könyvtára, a másodiknál az incoming könyvtárat, ahol a már kész, teljesen letöltött fájljaid vannak, a harmadiknál a temp könyvtárat, ahol a még letöltés alatt lévő fájlok vannak, a part-ok, a met-ek meg a bak-ok.
Aztán majd a Test gombbal tudod tesztelni a met fájlokat, hogy sérültek-e (illetve, hogy a part-ok megfelelnek-e a met fájloknak), a Recover gombbal pedig meg tudod javítani őket, ha rosszak.
Mielőtt nekikezdesz mentsd el a met és a bak fájljaidat! A part fájlokat nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!