Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van itt aki ért az emule -hoz?

Van itt aki ért az emule -hoz?

Figyelt kérdés

vki rem. tud rajtam segíteni. nem enged belépni az emule. hibajelentést ír ki. áramszünet vlt pff és azóta ilyen. ezt írja kie a hibajelentés: AppName: emule.exe AppVer: 0.50.0.4 ModName: emule.exeModVer: 0.50.0.4 Offset: 00054924 -- ez az utolsó a hibakód

kerestem, de semmi értelmeset nem adott ki a google. plusz nem értek nagyonhozzá azért se találtam választ:/

2011. máj. 22. 00:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ha nem törlöm le hanem rámegyek arra amirol felraktam utoljára akkor az csak sima install és azzal maradnak az ilyen download listák? ezt nem is tudtam. azt hittemminden elveszik ha nem mentem ki. letöltöttem az egyik programot a donkeydoktort vagy mi. hát elindult de kért 3 mappát h válassza ki nah ott megakadtam XD
2011. máj. 24. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Fú, pedig ez nem egy bonyolult dolog...

Az elsőnél meg kell mutatnod neki, hol van az emule könyvtára, a másodiknál az incoming könyvtárat, ahol a már kész, teljesen letöltött fájljaid vannak, a harmadiknál a temp könyvtárat, ahol a még letöltés alatt lévő fájlok vannak, a part-ok, a met-ek meg a bak-ok.

Aztán majd a Test gombbal tudod tesztelni a met fájlokat, hogy sérültek-e (illetve, hogy a part-ok megfelelnek-e a met fájloknak), a Recover gombbal pedig meg tudod javítani őket, ha rosszak.

Mielőtt nekikezdesz mentsd el a met és a bak fájljaidat! A part fájlokat nem kell.

2011. máj. 25. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!