Miért/Mitől lett lassabb a netem?
Figyelt kérdés
Vettem 1 új gépet és az új gépen nem olyan gyorsan jön be a net mint a régi gépen. Rákattintok a googlera és várni kell 10 mp-et durván ,de akármi másra is.
Annyit kell max tudni hogy:
-5/0,5 netem van.
-és használtam vettem az alaplapot. Gigabyte ma790xt-ud4p alaplap.
Nagyon köszönöm számítógép zsenik a segítséget előre is!!
2011. máj. 20. 14:59
1/5 A kérdező kommentje:
használtam vettem a lapot és nem volt hozzá telepítő lemez.
ugyhogy kénytelen voltam leszedni a gigabyte oldaláról. és igy se jó
2011. máj. 20. 15:01
2/5 A kérdező kommentje:
használtam vettem a lapot és nem volt hozzá telepítő lemez.
ugyhogy kénytelen voltam leszedni a gigabyte oldaláról.
2011. máj. 20. 15:02
3/5 anonim válasza:
lehet hogy valami korlátozza a kapcsolatot.
4/5 asddaasdda válasza:
nem biztos hogy az internettel van gond lehet hogy a böngészővel vagy valami program bekavar
5/5 A kérdező kommentje:
és ha azt mondom hogy feltettem a windows XP-t. és egyből az első az volt hogy a netemet próbáltam megcsinálni ? és már akkor rossz volt ? akkor mi lehet a baj ? csak mert teljesen szűz az egész gép max a vírus írtó kavarhat ,de azt most tettem fel az nem lehet ,mert ugyanolyan :(
2011. máj. 20. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!