Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha egy weboldal megjegyez...

Ha egy weboldal megjegyez minden infót a gépemről, hogyan lehet azt kitörölni?

Figyelt kérdés
Szeretnék ugy belépni egy oldalra,hogy ne ismerje fel azt, hogy én már jártam ott. "Tehát valami reset kellene".
2009. márc. 13. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A weboldalak fenntartói rögzítenek bizonyos dolgokat a felhasználók gépére vonatkozóan (op. rendszer, használt böngésző, felbontás stb.) kizárólag fejlesztési célokból. De ez nem az.:) Elvileg még eltárolhatják az IP-címedet, pl. ha kitiltottak egy oldalról. Ebben az esetben, ha fix IP-vel rendelkezel, akkor az üzemeltetőn múlik, hogy mikor lépsz be legközelebb.

Viszont, szerintem a Te esetedben nem a weboldal jegyzett meg Téged, hanem a Te gépeden került tárolásra ún. süti (cookie). Ez arra szolgál, hogy ne kelljen újra meg újra bejelentkezni. A böngésződ beállításai között keresgélj olyant, hogy "Sütik törlése" vagy "Delete cookies". Viszont ezzel elszáll az összes, vagyis minden oldalon újra be kell jelentkezned. Ha van időd és türelmed, keresd meg az adott oldalhoz tartozó sütit, és csak azt töröld.

Pl. Opera 9.63-ban: Eszközök --> Beállítások --> Haladó fül --> (balról) Sütik --> (gomb) Sütik kezelése --> listából kikeresni a weboldal címét --> Törlés.

2009. márc. 13. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Sütik törlése, FF3-ban Stealther bekapcsolása.
2009. márc. 14. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!