Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nincs elegetek ebből a sok...

Nincs elegetek ebből a sok b*zi oldalból ami tele van moderátorokkal és egy értelmeset nem lehet vitatkozni mert kitiltanak?

Figyelt kérdés
Érdekes ez az internet. A 80%-ából ömlik a mocsok, bármilyen gyomorforgató, bunkó, perverz videót, képet, cikket, kommentet kérdés nélkül az arcodba tol. De bizonyos átlagos oldalak, mint például ez, figyelmeztetnek ha egy csúnya szót leírsz. Vagy beleszólnak a moderátorok, hogy mit nem írhatsz le. Olyan k*rvára idegesítő ez az álszenteskedés. Van néhány fikázó blog ahol kimondhatod amit akarsz és mégis többnyire normális mederben folyik a társalgás.
2011. máj. 19. 10:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
Teljesen igazad van kérdező, már én is unom/útálom ezt egy elég hosszú ideje, lépek is lassan erről az oldalról is:P
2011. máj. 20. 09:23
 12/12 anonim válasza:

Sokan úgy vannak vele, hogy valaki megkapja egy adott oldalon a moderátori rangot akkor azt hiszi, hogy kiskirályt játszhat az oldalon, csak a szerencsétlen arra nem gondol, hogy saját magán kívül még azokat is minősíti ezzel, akik a bizalmukba fogadták és azokat járatja le leginkább! Én nem 1 oldalon vagyok Staff tag, mivel a moderátori feladatkör mellett még adminisztrátor is vagyok, de Én tudom, hogy hol a határ! Ha valakit figyelmeztetni kell, két dolog áll rendelkezésre: Kérünk és büntetünk! Fenyegetéssel nem megy a Staff tag semmire se, mert ezzel (nem is gondolja de) bizonyos esetben csak olajat önt a tűzre és a felhasználót már nem fogja érdekelni az, hogy kirakják-e az oldalról vagy sem, arról nem is beszélve, hogy ezzel is csak saját Magáról állít ki szegénységi bizonyítványt! Az előző oldalon láttam egy "tündibündi" kiírást. Nem tudom, hogy itteni Staff tag írhatta-e, ha igen, akkor ez Én szememben nagyon csúnyán megbukott!!!! Ha erre az lesz a válasz, hogy minden szó nélül bannolva leszek, hajrá! De ezzel is csak saját Magát minősíti le és azt a Staff tagot, aki ezzel a feladattal megbízta!

Én azt mondom, hogy aki egy adott oldal Staff csapatához szeretne tartozni, akkor azért tegye, hogy segítse az oldalt, az ott lévő közösséget és a közösségi munkájával járuljon hozzá azzal, hogy az oldalon zökkenőmentesen menjenek a dolgok, és ne azért mert kiskirályt játszadozzanak az oldalon és verjék magukat arra, hogy Ők staff tagok! Én az ilyenek már rég kihajítottam volna az oldalról, hogy a lábuk nem érné a földet, főleg olyanokat, akik nem fogják fel azt, hogy a csatlakozási kérelmük (egyéb okokból kifolyólag) el van utasítva és újabb kérvényezéskor már s*ggnyalásra is képesek lennének!

Úgyhogy van min elgondolkodni!

2013. jún. 9. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!