Adnátok linket hol tölthetem le a Google chrom böngézőhőz az adobe flash playert?
Figyelt kérdés
nehogy az adobe.com ot vagy ilyeneket adjatok mert ezek nem kontabilisak a chromeal.Előre is köszi2009. márc. 13. 17:02
1/9 A kérdező kommentje:
bocs már rájötem de ha valakinek kellene az oldal irjon és belinkelem(ha ez nem szabályellenes)
2009. márc. 13. 17:14
2/9 A kérdező kommentje:
Na jo csak hittem rájötem nem jötem rá a válaszokat várom
2009. márc. 13. 19:10
4/9 A kérdező kommentje:
MIT NEM LEHET ÉRTENI HOGY A GOOGLE CHROMAL KONTABILLIS KELL? ne ilyenekt irjatok hanem ami kontabilis VELE
2009. márc. 13. 19:35
6/9 anonim válasza:
Sorry a rossz linkért,lendületből linkeltem. DE, ha emiatt is ordibálsz, kicsit el kéne gondolkozz magadon! Már a kérdésedben ilyen a stílusod... "nehogy az adobe.com ot vagy ilyeneket adjatok"...nem kéne idegeskedni már a kérdéseben is, pláne a reakciódban.
7/9 anonim válasza:
szerintem nézzél magadba a beszédstílusodra is figyelhetnél
8/9 A kérdező kommentje:
bocs de már rég megtaláltam és tudod 1 virus miat 200 GB helyet kellet formázni nem tom mennyi potolhatatlan adat volt ott és kicsit akor ideges voltam ezért nem ilyen vagyok nem ilyen a beszédstilusom lehet nem hiszed el de én nagyon kedves ember vagyok de szerintem te is így viselketél volna a helyembe
2009. ápr. 6. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!