Facebookon tud megoldást valaki erre a problémára?
A mai nap során számtalanszor előfordult velem ez, lépésekben itt vannak a képek.
Első lépés random jelenik meg, ha facebookon bármit csinálok, rámegyek hogy Bejelentkezés, majd Continue megint Continue és végül No,Thanks, olyankor már be vagyok jelentkezve, mert látszanak a megjegyzések is.
Ezt kb 2 perceként csinálja.
Eddig:
-átállítottam https-re, tehát védettre
-töröltem minden alkalmazást (Phrases és társai)
-lefuttattam a gépen egy vírusírtást, talált 3 dolgot, azokat karanténba tetettem, de csak valami 78%-ban ment végig, szóval majd éjszaka hagyom hogy végigtesztelje az egészet. Bár kétlem hogy vírus csinálná ezt, bár elképzelhető...
Továbbá amint hazaértem láttam, hogy 3 ismerősöm is kiírt olyat az üzenőfalamra, hogy
"A Facebookon már van NEM Tetszik gomb is! Kattints a 'Bekapcsolom a NEM Tetszik gombot' linkre, hogy neked is legyen!"
Én megkérdeztem pár ismerőst, állítólag nem küldtem ilyet, és sose csináltam még olyat amit a képeken ír (hogy ilyen scripteket illesztek be a böngészőbe)
Valakinek valami tipp, hogyan oldhatnám ezt meg?
köszönöm.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha kaptál ilyet és rákattintottál,az lehet:
A Facebookon már van NEM Tetszik gomb is! Kattints a 'Bekapcsolom a NEM Tetszik gombot' linkre, hogy neked is legyen!
mert nekem is az óta pont ezt adta ki,de lehet hogy semmi köze hozzá csak én arra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!