Otthon használ valaki Digi MOVE Mobilinternetet? Mennyire megbízható, mik a tapasztalataid? (Mondjuk egy faluban működhet jól? )
És ha arról vagy, mégis mik a tapasztalataid?
Hogy arról semmit nem írtál, az azt jelentené, hogy nincs vele problémád és megszakítások nélkül működik???
Ez érdekelne igazán. A lefedettség rendben, elvileg mi is le vagyunk fedve. De hogy érdemes-e erre váltani vagy nem, arra mit mondasz?
És amúgy milyen csomagot használsz illetve mennyit netezel?
Kb 2 hónapja használom, nem a vezetékes helyett, hanem annak kiegészítésére. Azt nem pótolja, letöltéekre nem igazán való, torrentezés tilos.
A legkisebb csomagot használom (1G), tévé előfizetés mellett 1500Ft. Az egyik hónapban elég is volt az 1 giga, a következőben elfogyott. Akkor is használható, de lelassul. Normál esetben (itt UMTS-ben megy most) kb 2M le/1M fel a sebesség, ez kimondottan jó egy ilyentől szerintem. Youtube-os videó akadozás nélkül végigfut (bár az adatforgalom miatt nem igazán erre való).Limit elérése után kb 0,1M, vagyis még épphogy használható böngészésre, levelezésre (videózni már keserves).
1-2 alkalommal tapasztaltam, hogy rövid időre lelassult, nem volt jelentős.
Alapvetően meg vagyok elégedve vele, 1500 Ft-ért bármikor, bárhol, bármennyit netezhetek. Hűségidő nincs.
Viszont a vezetékest (nekem) nem pótolja.
Köszi nagyon!!! Kapsz egy zöld mancsot, ez így tisztára érthető! Vagyis ilyen csomagot akkor tuti nem választok.
Vezetékes net van most nekem is, ami működik, csak drága.
Lefedettség alapján beletartozunk a "3G/HSDPA"-nevezetű valamibe.
Vajon az 5G-s díjcsomag tudná pótolni a vezetékes netet?
Ha valaki tudja.... :-)
A torrentezés nem tudom mi, sokat nézem a youtube-ot, emailezek, mindenféle honlapokat olvasgatok, msn, skype és ennyi. Feltöltögetni nem nagyon szoktam.
Inkább csak az lenne a lényeg, hogy ezeket tudjam csinálni és ne legyen észrevehető netkimaradás. Jó lenne erre 5gigás mobilnet?
Hát, nekünk az 5 gigás Digi Move áráért itthon 5M/1M T-home-os van, ami korlátlan. Annyit már szerintem nem ér.
Bár ha ha torrentezni nem szoktál (az az, amikor filmeket, zenéket töltenek le) elég lehet az 5 giga.
Az 1 gigás is használható marad a limit elérése után is normál internetezésre, levelezésre, szkájp is működött.
Szóval erősen felhasználófüggő.
Mivel nincs hűségnyilatkozat, egy próbát megérhet. Legfeljebb 1-2 hónap után visszaadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!