Hogyan tudnám visszaállítani? Az asszony gépén véletlenül a www.chat.hu oldalon a feltöltött képeket véletlenül leblokkoltuk.
Az asszony gépén a www.chat.hu oldalon a feltöltött képeket véletlenül leblokkoltuk.
Ezt a blokkolást szeretném megszüntetni, mivel a blokkolás óta a képek helyén csak
üres keretet lehet látni. Hiába próbáltam bármit, sajnos nem jártam sikerrel.
Letöröltem az egész albumot, és újból felraktam, de a képek akkor sem látszanak.
Beregisztráltunk egy másik nicknévvel, azon a lapon sem látszanak a képek, csak az
üres keretek. Érdekesség az, hogy az én gépemen mind a két nicknév alatt lévő lapon
rendesen látszanak a képek, csak az asszonyén nem. Mind két gép hálózaton van, egy
switch el megosztva. Az IP cím megeggyezik. Ebben kérek segítséget, hogy hogyan
tudnám ezt a blokkolást feloldani. Gondoltam, segítséget kérek a chat.hu gazdájától
de sehol sem találtam utalást a megkeresési lehetőségre. Segítségeteket előre köszönöm.
--
Üdvözlettel:
Kovács Kálmán kékbolygo.1@dpg.hu, kkovax38@t-online.hu,
Milyen böngészőt használsz?
A böngésző beállításainál kell a képek blokkolását törölni,
pl. Firefoxnál
Beállítások > Tartalom fül > Képek aut. betöltése - Kivételek
Köszi a részleteket. A Gondom megoldódott. MozBackuppal lementettem az összes menthetőt.
Újból telepítettem a firefoxot. Majd MozBackuppal visszaraktam a lementett dolgokat, a beállítások nélkül. Így a könyvjelzők, a sütik, a jelszavak és kiegészítők is
megmaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!