Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol találok olyan müholdas...

Hol találok olyan müholdas térképet, aminél annyira tudok közeliteni, hogy lássam a házakat bizonyos településen?

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Google Earth. beírod a google-ba, és le is töltheted :D
2009. márc. 12. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, próbáltam, de enneél ha rá akarok közeliteni egy épületre vagy házra, semmi sem látszik belöle annyira homályos..
2009. márc. 12. 14:47
 3/6 anonim válasza:
100%
Szerintem olyat nem fogsz tala´lni.Mindegyik homályos ha nagyon közelítesz.Már én is próbáltam.
2009. márc. 12. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van abban az előttem lévőnek, hogy nem fogsz találni a Google Earth-nél jobb programot, ami a rendelkezésre álló műholdas képeket nagyobb felbontásban -ezáltal részletesebben - ábrázolná. Ezt azért is állíthatom bizton neked, mert jómagam geoinformatikus szakirányon tanulok, ahol komoly szerepet játszanak a műholdképek, de mi magunk is a Google Earth-öt használjuk egy-egy területre. Ugyanakkor tanulunk olyanokat, hogy a műholdas térképezés már a fél méteres felbontást súrolja (természetesen katonai felhasználásban).

Pillanatnyilag a GE a legjobb forgalomban levő program.

Ugyanakkor létezik egy másik elterjedt technológia, a fotogrammetria. Ez légi fényképezést jelent, amit repülőgépekről fényképeznek különböző magasságokból, felbontásban és pontosságban. Ha valóban fontos lenne az adat akkor ajánlok figyelmedbe néhány weboldalt ami ezzel foglalkozik és ahol utána tudsz nézni a témának és rendelni tudsz a képekből. Azért komolyan megfontolandó a dolog, mert a képek ára igen borsos (több 10 ezer forint!).

a legnagyobb: [link]

egy másik hasznos oldal: [link]

ez is jó: [link]

Remélem segítettem ;)

2009. márc. 12. 18:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon sokat segitettél!
2009. márc. 12. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

18:33-as vagyok

Szívesen!! :)

2009. márc. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!