Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet úgy a facebookon chateln...

Lehet úgy a facebookon chatelni, hogy másoknak nem mutatja ki azt, hogy én be vagyok jelentkezve?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 20:28
 1/3 anonim válasza:

lehet

én meg személyeket nem "látok"/találok a normális fh-mal amit használok, de egy másikkal meg igen

jah és mások is látják

2011. máj. 14. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismerősökön belül listákat tudsz létrehozni, ezek külön csoportként fognak megjelenni a chat-nél, egyenként ki-be tudod kapcsolni őket. Csinálhatsz listát egyetlen emberrel is. Vagy beleteszel mindenki mást, csak azt az egy embert nem, akivel rendszeresen beszélgetni akarsz. A többit kikapcsolod, és csak ő fog elérhetőnek látni. Sajna azt az egyszerű módszert, hogy láthatatlanként jelentkezz be, vagy simán jobb gombbal alkalmilag letilts embereket, Zuckerberg barátunk még nem fedezte fel. Meg kellene mutatni neki az msn-t vagy a Skype-ot.:)
2011. máj. 14. 20:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő választ! Reméljük majd erre is rájön egyszer, miközben a Hawaii szigeteken számolja a millióit.
2011. máj. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!