Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha iwiwen valaki kizárt egy...

Ha iwiwen valaki kizárt egy személy az ismerősei közül (tehát levelet sem tudok neki küldeni), és ha bejelölöm őt, akkor látni fogja a jelölésem?

Figyelt kérdés
remélem érthető voltam:)
2009. márc. 11. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha egyszer Valaki, kizárt az ismerősei küzül, és bejelölte azt is hogy nem szeretné a kapcsolatot tartani veled, nem valószínű hogy megkapja a bejelölésedet.

Remélem jól értettem, hogy erre voltál kíváncsi!

Ha nem, akkor bocs! félreértettem a kérdést!

2009. márc. 11. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, erre voltam kíváncsi!:) köszi
2009. márc. 11. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Látni fogja, hogy bejelölöd.

Én kizártam egy lányt, mivel zaklatott engem és a barátnőmet, de ha bejelöl, akkor az megjelenik rendesen.

2009. márc. 12. 02:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az iwiw-en, az Adatkezelés címszóra kattintva, a megjelenő tájékoztatóban megadott email címre (a delete@iwiw.hu) email-benn elküldöd, az általad megjelölt, kapcsolatod kizárására kijelölt felhasználó nevét, és kéred, hogy mindennemű kapcsolatot töröljenek, illetve a későbbiekben sem szeretnél semminemű kapcsolat felvételt, a továbbiakban nem fognak zaklatni, a bejelöléssel, illetve Te nem fogod azt látni a felhasználói fiókodban!
2009. márc. 12. 11:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2009. márc. 13. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!