Roader kérdése:
A suliban le van tiltva a facebook és ugy van beállítva h 1 másik oldal jelenjen meg mikor be akarok jelentkezni ez valahogy ki lehetne játszani?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 09:07
1/13 anonim válasza:
Persze. Ki lehet játszani. Nem írod be, hogy facebook.com, helyette azt csinálod, amit a tanár mond.
2/13 A kérdező kommentje:
de minden 2 óra szabad óra ésakk lehet csinálni amit akarunk de az meg le van tiltva
2011. máj. 13. 09:19
5/13 anonim válasza:
Használd a mobil Facebookot, az biztos működni fog, én is azt használom a suliban: [link]
6/13 A kérdező kommentje:
huuu háát kösszii rem műűködni fog ;) tomi3
tomi előtt lévőőnek: h kell a proxykat használni ???
2011. máj. 15. 11:23
7/13 anonim válasza:
Keresel egy proxy-t:
Beírod az oldal címét, amit meg akarsz nyitni, és elvileg az, ami szűri, hogy mely oldalak nem lehetnek, úgy fogja érzékelni, hogy te csak a proxy-t nézed, holott bármilyen tartalmat nézhetsz a proxy-ban (proxy-n keresztül).
8/13 A kérdező kommentje:
nagyonn kööszi :D majd hétfőn megtudom h működik e de szerintem fog :D:D
nagyon kööszi mindenkinek és neked is :)
2011. máj. 15. 11:32
9/13 anonim válasza:
:D Ez most nekem is jól jön, mert nálunk is le van tiltva a fb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!