Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki a nevemben regisztrált...

Valaki a nevemben regisztrált a Facebook-ra, és nagyon gáz dolgokat ír ki rólam/a nevemben, plusz lakcím, telefonszám, ilyenek is felkerültek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Regisztrálj te is, és jelentsd fel. Az ilyeneket aránylag komolyan veszik...
2011. máj. 12. 23:38
 2/6 A kérdező kommentje:
És honnan tudják, hogy én vagyok az igazi?
2011. máj. 12. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha kell, személyivel igazolod magadat.
2011. máj. 12. 23:44
 4/6 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell? Tudtommal itt nincs "Facebook-iroda".
2011. máj. 12. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki kiadja a személyes adataidat a beleegyezésed nélkül, az bűncselekmény. Jelentsd fel a rendőrségen, ez az ő dolguk és hatáskörük.
2011. máj. 13. 09:04
 6/6 anonim válasza:
De nem is kell személyesen elmenni a "sarki Facebook-irodába". Nagy nemzetközi cég, írsz egy e-mailt, hogy jelented az illetőt és kéred, hogy töröljék, igazolod magad (fénymásolat), és törlik, tiltják. A rendőrség nem feltétlenül tud többet tenni az érdekedben, mert nem tudni, ki teszi ezt veled, én pedig eleve hamvába holt ötletnek tartom az ismeretlen tettes ellen való feljelentést.
2011. máj. 18. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!