Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg lehet nézni, hogy facebook...

Meg lehet nézni, hogy facebookon kik nézték meg az adatlapomat? És ha meg lehet akkor hogyan?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem! Ez valóban egy gyakori kérdés, túlságosan is.
2011. máj. 11. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha arra vágysz, hogy lásd, hogy ki(k) nézték meg az adatlapodat, akkor menj myvip-re, mert az direkt úgy van megcsinálva. A Facebook az gondolom nem azért lett elkészítve, hogy nézegessék, hogy ki nézi kinek az adatlapját. Azzal a funkcióval mindent el ronanának amúgy. Ha meg nem szeretnéd, hogy idegenek nézzék az adatlapod, akkor használd azt az opciót (valszeg profil beállítások). Ha nem szeretnéd, hogy a "Barát"-aid nézzék az adatlapod, akkor vagy törlöd magad face-ról, vagy letiltod az összes barátod, s 1edül leszel ismerős nélkül.
2011. máj. 11. 22:19
 3/6 anonim válasza:
Az üzenőfaladon vannak az ismerőseid ugyebár,és ott megmutat 10 embert.Ez azt is mutatja,hogy kik nézik legtöbbször az adatlapod.Ez így van amióta megújult a facebook.
2011. máj. 17. 21:52
 4/6 anonim válasza:
biztos nem azokat, akiket én nézek meg a leggyakrabban?
2012. ápr. 29. 22:21
 5/6 Valaki :D.... válasza:
öm...azok azok akiket én nézek meg leggyakrabban :))
2012. jún. 22. 16:03
 6/6 anonim válasza:
nekem azok azok az emberek akikkel beszélgetek vagy egy csoportban vagyok , én nem szoktam az adatlapokat nézegetni mert pont le**arom :D
2013. jún. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!