Hogyan lehet valakiről megállapítani ha valóban az ő képét küldte el az e-mailra?
Arra gondolok hasonlóan mint ahogyan a képet megnézni hogy milyen tipusú fényképezővel készítették, tehát ha nem valamilyen társkereső vagy más weboldalról töltötte le az illető és nekem kiadja magát valótlan személynek.
Tehát ha a kép valós vagy le volt már töltve más honnan valakié. Vagy akkor nem lehet le ellenőrizni sehogyan sem??:)
Előre is köszi.:)
Szerintem tudom ki vagy. Asszem te kerdezed multor az IP cimes akarmit. Szoval azt nem lehet megallapitani a keprol, hacsak nincs rajta GPS pont. De azt az exif.cgi is mutatja.
Ellenorizni, azt szinten nem tudod, hogy valaki mase-e a kep. Van olyan oldal hogy tineye.com , ha ide beteszed a kepet es van talalat, akkor bizony nem vele beszelgetsz. Ha mutatja a telefon tipusat, akkor valoszinu sajat keszitesu kep, mert netre nem nagyon tesznek fel teljes meretu erintetlen kepeket. Egy kis PS, vagy barmilyen modositas, es mar nem jelzi a telefon tipust.
Igen az vagyok és gondoltam hogy említed majd.:D
De ezt hogyan érted??
" Egy kis PS, vagy barmilyen modositas, es mar nem jelzi a telefon tipust."
Hogy már akkor sem jelzi a telefon tipusát, ha a kép átvolt szerkesztve, illetve vágva volt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!