Szarakodik a google. De miért?
tegnap este óta nem birom használni a google-t.
amikor megnyitom a kurzor a bal oldalon villog(eddig jó)
amint beírok valamit egyből jobbra ugrik minden és a keresési találatok listája is jobbra van zárva...
ez magában is idegesítő de google barátomnak ez nem volt elég: ha egy szó után szóközt nyomok a kurzor a szöveg előtt villog, de ha folytatom az írást akkor meginnt a szó mögé ír.
ha próbálom kiegészíteni a keresést alig birom folytatni mert a nyilak(billentyűzeten) is fordítva működnek ha kurzor bal oldalt villog jobra ír és fordítva...:@
és persze ezt csak a google-val tapasztaltam...
mit csináljak?
a számítógépre win 7 32 bit van telepítve.
légyszives segítsetek.
köszi:Misi
De az az érdekes hogy néha jó néha nem.
és semmi infót nem találtam a neten.
Nem hiszem hogy én lennék az egyetlen akinek a gépén ilyen vírus van...
de azért kösz.lehet hogy neked van igazad...
no igen...
mozilla firefox-al nincs semmi gond csak az internet explorer-el.
Próbáltam letörölni hogy újrarakhassam de nem engedi azt írja hogy kérjek engedélyt a trustinsaller -től.
jó rákerestem mit csináljak rájöttem hogy a vezérlőpultban kell megoldani a windows szolgáltatások be és kikapcsolásában...
DE OTT NINCS SEMMI INTERNET EXPLORER VAGY IE VAGY IEX DE MÉG CSAK HASONLÓ SE.
Futtasd le ezt (már ha nincs ESET-NOD a gépeden). Ha van, akkor inditsd le a víruskeresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!