Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Chrome tényleg ennyire...

Google Chrome tényleg ennyire rossz lenne?

Figyelt kérdés

Van egy weboldal amely teljesen megfelel a szabványoknak, de Chrome (és elvileg Safariba is) teljesen szétcsúszik. Más böngészőbe teljesen jó (IE 7, IE 8, IE 9, Opera 11.10, FF 3.5, FF 4, Chromium)

Mégis miért lehet ez, hogy Chromet ilyen sokan használják miközben eléggé "gagyi"? Én eddig nem bántottam a Chromet, mert semmi bajom se volt vele, nem tetszett és ennyi, de miután meghallottam, hogy így szétszedi az oldalt azután megváltozott a véleményem...

Ez az oldal lenne: [link]

Hitelesítés: [link]

2011. máj. 4. 22:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Egyrészt: ennyi ember nem hülye egyszerre, hogy Chrome-ot használjon. Épp az a lényege, hogy nincs agyontömve idétlenségekkel. A Safari nem windowsra való, a Mac gépekre van kitalálva, és fut is gyönyörűen. Másrészt: böngészőkről beszélsz, mit keres a felsorolásban az Explorer??? Épeszű win-felhasználó telepítés után eldugja jó mélyre....Harmadrészt: kit érdekel a világvége ?
2011. máj. 4. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez egy blöff. Nem néztem meg az oldalt, elég volt a cím is! A böngészőket ezzel az oldallal szokták tesztelni:

[link]

Az animációnak simán kell menni, a kapott eredménynek 100/100-nak, a kapott képnek pixel pontosan ilyennek kell lenni:

[link] reference.html

Nekem 94/100, a kék helyett szürke jelent meg, minden más stimmelt - Firefox 3.6.12

2011. máj. 5. 06:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem 100/100 Chrome-ban
2011. máj. 5. 08:30
 14/18 anonim ***** válasza:
nekem is 100/100 chrome-ba
2011. máj. 5. 11:50
 15/18 anonim válasza:
énis ezt használom egyrészben eggyszerű meg nagyszerű de ez se 100-as mert ugyanis ha sokat használom akkor nem nyitja meg az oldalakat és többszőr kell entert ütni és közben meg szédszedi a mozzilat mert ott is ugyanaz van.
2011. máj. 5. 17:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Ami miatt feltettem a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__17.. néhányan írják rossz Chromeba. IE 9 meg teljesen jó már...
2011. máj. 5. 18:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Google Chrome11-nél tart, már van benne automatikus frissités is, semmivel sem rosszabb, mint a Firefox4. Frissités: Névjegyre kell kattintani és frissit. Egyébként alapértelmezett nálam a Firefox4, második a Google Chrome, az IE fent van, de nem használom.
2011. máj. 6. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
A szétcsúszást és egyéb hibákat okozhatja akár trójai is, nálam stabil minden böngésző és soha nem is volt ilyen hibája.
2011. máj. 6. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!