A lemondás után még 2 hónapig jöttek a számlák a dunawebtől, amit már a behajtócég követel. Csak velem történt ilyen?
csak remélni merem, hogy nem az eredeti, befizetéseket igazoló szelvényeket küldted vissza nekik....
(hanem a másolataikat!)
Én is így jártam ,igaz nem ez volt a cég neve. Nálunk az volt a szitu,hogy azért kellett lemondanom a netet,mert az albérlőm nem fizetett nekem érte. Miután lemondtam ,és el is fogadták,az albérlő még hónapokig használta,mert a szolgáltató-talán szándékosan-de a lemondás után sem kötötte ki. A számlák meg továbbra is jöttek,meg később a behajtó cég is. Elmentem a Bíróságra (van ilyen nyílt nap amin bárki elmondhatja a panaszát)és megkérdeztem a bírót,hogy ki kell e fizetni ezeket az utólagos számlákat ?
És majd hanyatt estem !
Azt mondta 3 bíró is (mert erre behívott még két kollégáját is ),hogy ha perre kerül a dolog ,akkor nekik bizony meg kell ítélniük a pénzt a szolgáltatónak,mert az igenis szolgáltatott ,és mi azt igénybe is vettük/használtuk is ,és az mindegy,hogy ez már a lemondás után volt e,de a szolgáltatásért fizetni kell ha használjuk.
-hát én így jártam-
Köszönöm a választ!
Elsőnek: beszkennel másplatot küldem mailban.
Második: Eszközöket leadtma december 1-el, úgy mint antenna, meg a kütyük, így fizikailag lehetetlen a fétel. Erről is papírom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!