Hát..nem igazán..
El kezdtem olvasgatni,de elég hamar beleuntam,hogy merezgetni kell a szemem mert bár jól látok,nincs semmi baj a látásommal,de ez az írás technika,vékony,világos írásvonal,még az én jó látásomat is ingerli.
Nem tetszik az sem,hogy a kultuszfilmeknél bár a saját véleményedet írod le,de úgy fikázol más filmeket,mintha másnak nem is lehetne véleménye..
Azt hiszem innentől már nem is olvastam tovább..
A betűtípusra nem is gondoltam, de lehet csak azért mert tudom mit írok,és nem kell megerőltetnem magamat.Ezért kösz :D
OFF:
Am az utcsónak,azt nem értem mi ez ,hogy: "de úgy fikázol más filmeket,mintha másnak nem is lehetne véleménye..". Csak kettőre írtam, hogy nem jön be, vagy te másra gondoltál? Kérlek írd le, csak mert nem világos nekem.Meg hát érdekel is, szeretek "javítani" magamon.
Nézd felsoroltál mondjuk 12 filmet..Ebből 5 filmet már le is írtál..(PL: A lator, siralmas volt.) Nem az a baj,hogy lefikázod őket..csak a leírás nem a legjobb..Oké,hogy megírod mi a véleményed a filmekről,hiszen nem vagyunk egyformák..de ezt úgy kéne tálalnod,hogy az olvasó érezhesse azt,hogy ezek a te személyes tapasztalataid,véleményed,de ettől még lehet másnak más véleménye..A kultuszfilmeknél nekem elég is volt..Mert itt már zavart,hogy te készpénznek leírtad,hogy melyik film szar és melyik a favorit..(most mondjam azt,hogy én pont azokat a filmeket nem értékeltem amikre te csupa jót írtál? Pedig így van..de le tudnám neked írni,hogy nekem miért ez tetszett és miért nem az tetszett..Ettől még a te véleményed amit gondolsz megmarad..
A betűtípustól meg leírtam,hogy mi a gondom..
Ja értem mire gondoltál akkor. Kicsit félre értelmeztem először, de hogy most, hogy így kifejtetted értem. Tanultam belőle köszi. :)
A betűtípus meg kijavítva.
ma 18:40 vagyok
A betűtípus most már jó..most már nem fáj a szemnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!