Mit kell módosítani a Torrent fájlban, hogy ne számolja a Tracker a letöltésem?
Figyelt kérdés
Haverom mondta hogy valamit átírt a torrent fájlban. Tudom hogy ez aránycsalásnak számít, nem szeretnék élni ezzel a lehetőséggel. Csupán kíváncsi vagyok hogy kell megcsinálni.2011. máj. 1. 23:11
1/6 anonim válasza:
Nem kell mindent elhinni. Ha csak annyi lenne h átírsz valamit a fájlban, akkor mindenki tudna róla, nem?
2/6 anonim válasza:
A másik, hogy rövidtávon kiraknak ha módosított klienssel töltesz le vagy hasonló..
3/6 anonim válasza:
maximum a feltöltéssel tudsz csalni de azzal se tedd! szerinted miért az a torrent oldalak szlogenje h amit letöltöttünk azt vissza is adjuk?
4/6 anonim válasza:
Ha kitörlöd a trackert, akkor nem tud vele kommunikálni a kliens, így nincs ami elszámolja a letöltést. Normális oldalakon ez úgy működik, hogy ha törlöd a trackert, akkor a seeder látja hogy egy trackerkerülőnek tölt, azaz az ő feltöltése sem lesz elszámolva, téged bejelent és ki is bannoltak.
5/6 A kérdező kommentje:
Előbb írtam hogy nem akarom használni ezt a módszert se egyéb csaló megoldásokat (pl: ratiomaster). De kíváncsi vagyok mit kell átírni hól, hogy, mivel. BeLoad.cc-n vagyok fent, ott nyilván nem fogok ilyenekkel szórakozni, mellesleg tisztába vagyok a szabályzattal. És elég jó az arányom nem is kell lecsalnom.
2011. máj. 2. 10:27
6/6 anonim válasza:
Leírom neked, bár ez csalás és kidobnak érte. Elindítod a torrentet, megvárod amíg jól beindul, jön gyorsan. Torrentre a kliensben jobb gomb, tulajdonságok és van egy ilyesmi benne a trackerek résznél: [link] ez a hosszú 16-os számrendszerbeli számsor a pid. Ebbôl ha csak egye/tlen számjegyet is kitörölsz, bepiros.odik a toRrent, megáll a letöltés majd/ újraindul és úgy töltöd le a t/orrentet, hogy a tracker nem számolja e/l. Tracker oldalán ezt kivédeni nem tudják, viszont a feltöltõ észreveheti, ezért ott érdemes csinálni, ahol sok letöltõ van. Ezt egyébként árnyékleechnek is hívják és jól fejlett spiclihálózattal rendelkezõ oldalakon mint pl. bithumen, hamar bebuksz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!