Anyukák, akik szoktak eladni vaterán! Mit kell irnom ha megvettek tőlem valamit?
Figyelt kérdés
új vagyok,most vettek először tőlem valamit,kaptam emailt a vevő adatairól..stb,mit kell irnom neki?Mik a következő lépések?Köszönöm ha segitetek!2011. ápr. 30. 21:52
1/13 anonim válasza:
általában a vevő szokott jelentkezni de nyugodtan írhatsz te is :)
ha személyes átvételt jelölt be, kérdezd emg mikor szeretne jönni és a címedet írd meg.
ha postán küldöd akkor a számlaszámodat és a pontos postaköltséget írd meg, hogy mennyit utaljon
2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.Azt irták az emailban,hogy én irjak.Azt honnan tudom hogy mit jelölt be?Mert én azt irtam bele hogy lehet személyes átvátel is meg postázva is ajánlottként előre utalás után.
2011. ápr. 30. 22:03
3/13 anonim válasza:
Köszönd meg a vásárlást és kérdezd meg melyik formában szeretné lebonyolítani az adásvételt
4/13 A kérdező kommentje:
és az ő azonsitója mihez kell?Elküldték azt is.Fel kell töntetnem valahol?
2011. ápr. 30. 22:11
5/13 A kérdező kommentje:
ü
2011. ápr. 30. 22:11
6/13 A kérdező kommentje:
ha ott van a szállitási adatok,akkor postázva szeretné nem?
2011. ápr. 30. 22:12
7/13 anonim válasza:
a nicknevére gondolsz? azt mondjuk írja bele a közleménybe, ha átutal, így tudod kitől jött a pénz.
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,és nekem ha feladom ajánlottan,kell valami adat ami az övé?Na jó hülyeséget kérdeztem,szóval nyilván a neve-cime:),de azon kivül?Nekem kell valamit a közleménybe irni?Az én nicknevemet?Vagy az ajánlott levélbe nincs ilyen?Olyan rég adtam fel ajánlottan valamit is,hogy fogalmam nincs már róla....
2011. ápr. 30. 22:22
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!Még egy kérdésem lenne,ha megadtam a számlaszámom,a nevem is odairjam mellé,vagy elég a számlaszámom?(Csak mert nem ugyanaz a kettő,mármint a 2név,a vaterán a párom nevével vagyunk reg.-va,de a számlaszám az én nevemen van,de nem vagyunk házasok,tehát nem ugyanaz a 2név.)
2011. ápr. 30. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!