Internetezés Telefonról PC-n, Lehetséges?
Figyelt kérdés
Lehetséges lenne mobilon keresztül netezni asztali számítógépen? Ha igen hogy kell beállítani?2011. ápr. 29. 15:13
1/9 anonim válasza:
tehát a pc használja a telefon internetét? mint egy modemet? akkor lehetséges...
3/9 A kérdező kommentje:
Samsung Monte S5620
2011. ápr. 29. 15:23
4/9 A kérdező kommentje:
Meg van még 1 telo
Samsung E2550 Monte Slider
2011. ápr. 29. 15:24
5/9 anonim válasza:
Nem jó ötlet, mert nagyon drága dolog, de egyébként lehet....
6/9 anonim válasza:
....és melyikről akarsz netezni?
7/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert most ingyenes a net a telefonon.
Ha lehetséges akkor inkább a Samsung E2550 Monte Slider-on.
2011. ápr. 29. 16:13
8/9 anonim válasza:
Én sokáig így interneteztem. Vodafone-os vagyok, és előfizettem a GPRS netre, ahol 200MB 1000forint.
lassú internet, a föld bármelyik ponntjáról nyomhatod.
egy call of duty 4nek elegendő:D
egyébként a GPRS net 3G-vel 80k le meg 10k fel.
3G nélkül 60k le 5k fel
Ha kell írj privátüzit és segítek hogyan kell beállítani. amennyiben nem vodásvagy, feltételezem hogy tmobile-s akkor nemtudok segíteni
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi de már megvan, egy másik telon csináltuk meg, egy Nokia 3110c- azon meg könnyű volt beállítani A Pc Suite programmal
2011. máj. 1. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!