Mi az oka annak, hogy valamelyik Youtube videót tök gyorsan lepuffereli, valamelyik meg akad?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy ugye több ezer serveren vannak a videók és valamelyiken nagy a terhelés, valamelyiken nem..
Ez lehet az oka?
2011. ápr. 29. 13:50
2/3 VODKA0710 válasza:
"több ezer serveren vannak a videók és valamelyiken nagy a terhelés, valamelyiken nem.. "
Igen ez lehet az egyik ok. A másik: Mindegyik videót ugyanolyan felbontásban nézed? Van 240p (leggyorsabb, leggyengébb minőség), van 360p (már tűrhető, gyors), 480p (középkategória, közép sebesség), 720p (majdnem full HD, lassú), 1080p (full HD, leglasabb)
3/3 A kérdező kommentje:
Csak egy kép volt benn mindegyiknél, mert zenéz hallgattam.. Úgyhogy a videóminőség kizárható..
2011. ápr. 29. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!