Miért nem engedi hogy feltöltsem a retkes personamat?
Figyelt kérdés
Ezt a hibát írja ki:
Győződjön meg arról, hogy a fejléckép legalább 2500x100 pixel legyen (úgy tűnik, hogy ez 2500x100)
Pontosan a minimum méret nem jó.
Győződjön meg arról, hogy a fejléckép legalább 2500x100 pixel legyen (úgy tűnik, hogy ez 2505x100)
Ha kicsit nagyobb az se.
Ha PNG-be készítem akkor túl nagy lesz JPG-be meg továbbra se akarja feltölteni ez a gané...
2011. ápr. 28. 16:45
1/4 vagyokakilehetek válasza:
egy szóvicc jutott eszembe róla.
mert persona non grata :D
bocs :D
lehet mégis nagyobb a kép azért. vedd kisebbre és próbáld úgy
2/4 A kérdező kommentje:
Felhívnám a figyelmed a kulcsszóra: "LEGALÁBB 2500X100 PIXEL" és "(ÚGY TŰNIK, HOGY EZ 2505X100)"
2011. ápr. 28. 19:32
3/4 vagyokakilehetek válasza:
én értettem a kulcsszót. vagyis hogy legalább XszerY kell hogy legyen, de ha a minimum és az a feletti mérettel nem jó akkor próbáld ki a minimum alatti mérettel. hátha mégis jó vele... egy próbát megér ha még nem próbáltad eddig.
4/4 A kérdező kommentje:
azt se engedi...
2011. ápr. 29. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!