Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem engedi hogy feltölts...

Miért nem engedi hogy feltöltsem a retkes personamat?

Figyelt kérdés

Ezt a hibát írja ki:

Győződjön meg arról, hogy a fejléckép legalább 2500x100 pixel legyen (úgy tűnik, hogy ez 2500x100)

Pontosan a minimum méret nem jó.

Győződjön meg arról, hogy a fejléckép legalább 2500x100 pixel legyen (úgy tűnik, hogy ez 2505x100)

Ha kicsit nagyobb az se.

Ha PNG-be készítem akkor túl nagy lesz JPG-be meg továbbra se akarja feltölteni ez a gané...

2011. ápr. 28. 16:45
 1/4 vagyokakilehetek ***** válasza:

egy szóvicc jutott eszembe róla.

mert persona non grata :D

bocs :D

lehet mégis nagyobb a kép azért. vedd kisebbre és próbáld úgy

2011. ápr. 28. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Felhívnám a figyelmed a kulcsszóra: "LEGALÁBB 2500X100 PIXEL" és "(ÚGY TŰNIK, HOGY EZ 2505X100)"
2011. ápr. 28. 19:32
 3/4 vagyokakilehetek ***** válasza:
én értettem a kulcsszót. vagyis hogy legalább XszerY kell hogy legyen, de ha a minimum és az a feletti mérettel nem jó akkor próbáld ki a minimum alatti mérettel. hátha mégis jó vele... egy próbát megér ha még nem próbáltad eddig.
2011. ápr. 28. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:
azt se engedi...
2011. ápr. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!