IE9 vs Mozilla 4 vs Opera 11 vs Safari 5 vs Chrome? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 00:30
11/28 aTeE válasza:
Internet Explorerrel csak egy oldalt lehet rendesen látogatni : [link]
12/28 anonim válasza:
Két böngészőben nyitottam meg a Gyakorikérdéseket, a Mozilla Firefox4-ben jelenleg 185 000 K, a Chrome összesen 100 000 K körüli. Mind a kettőben van Adblock Plus és NoScript, azonosak a feltételek. Hát ennyi a különbség, amely persze két magú procis géppel nem gond.
14/28 anonim válasza:
12:44-es: Az IE9 nem csak Win7-re telepíthető. Vistára is fel lehet rakni. Az IE10 ami csak Win7-re telepíthető. (Ill ha minden igaz a "Win8"-ban már benne lesz)
15/28 anonim válasza:
XP-re nem lehet, de őszintén szólva nem is nagyon érdekel a Microsoft egyik gyártmánya sem. Nagyon jó a Firefox4 és a Google Chrome11.
16/28 anonim válasza:
szerintem a google chrome a legjobb !
17/28 A kérdező kommentje:
hát nekem most aza gond a chrome-al hogy az oldalakat nem tudom a böngésző méretéhez igazítani, ha nagyítom akkor nem fér ki görgetés nélkül, ha kicsi akkor meg az a baj, nem úgy mint a mozillanál. :S
2011. máj. 1. 15:11
18/28 anonim válasza:
Szélesvásznú monitorod van? Azt be kell állítani a gyárilag ajánlottra (ASUS 19-es pl. 1440×900). Nálam se torzítás, se egyéb gond nincs egyik böngészővel sem. Minden középen jelenik meg, méretarányosan.
Vezérlőpult/Megjelenítés/Beállítások, illetve a grafikai kártya beállításai.
19/28 A kérdező kommentje:
igen szélesvásznú, a monitorom felbontása 1360*768.
2011. máj. 2. 20:49
20/28 anonim válasza:
Nekem Intel alaplapi a grafikai kártyám, az ikonja ott van a Tálcán. Erre kattintva így jelenik meg a monitor: grafikai tulajdonságok, egyetlen megjelenítő, képarány beállítása, felül 0. 32 bit, 1440×900, 60 Hz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!