Van egy gmail nevem, legyen xy, ha bejelentkezek akkor youtubera is bejelentkezik mrxy néven. De én oda is xy néven akarok bejelentkezni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 20:40
1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtett jelszóval csak a gmailt lehet visszaállítani.
2011. ápr. 27. 20:41
2/8 A kérdező kommentje:
Mégcifrább, küldtem mrxy yt acconutról üzenetet a sima xy-nak és jött a gmailra üzi. o.O
Tehát 1 ímélcím2 yt accounthoz de a sima xy yt accounthoz nem férek hozzá.
2011. ápr. 27. 20:48
4/8 A kérdező kommentje:
Eredetileg yt-n is xy néven voltam aztán összekapcsoltam a yt-t a gmaillal, vmiért nem tudtam yt-re belépni ezért csináltam 1 másik accot yt-ra(mr xy), de az már magától a gmaillal kapcsolódott össze, és onnantól csak a mr xy-ra lehetett yt-n belépni.
(bocs ha kicsit kusza de ez van)
2011. jún. 2. 14:12
5/8 anonim válasza:
akkor próbáld meg jutubról törölni azt a fikot és ujraregelni xynéven.de amugy hogyan és miért kapcsoltad össze a jutubbal?vagy ez alapból így van?esetleg leirnád a fiok nevét...
6/8 A kérdező kommentje:
Csak akkor tudnám törölni ha be tudnék jelentkezni.
Az összekapcsolás meg úgy történt h volt egy olyan opció hogy youtube összekapcsolása gmaillal, rákattintottam, de azóta már megbántam, csak a baj van vele. :(
Visszacsinálni se lehet.
2011. jún. 2. 16:47
7/8 anonim válasza:
és jtubon külön nincs visszaállítás?akkor csinálj egy másik fiókot,xy-t és rakj mögé egy számot mondjuk.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet visszaállítani, már azóta csináltam egy újat(x-et toldottam a végére).
2011. jún. 3. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!