Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Regisztrációt készítek és meg...

Regisztrációt készítek és meg kell adni a születési évet. És hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha ő 2001 nél többet ad pl 2002 akkor nem engedi őt regelni, mert nem töltötte még a 10 et?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 20:04
 1/5 anonim válasza:
írj egy kamu évet és később ha betöltötted a 10 éves kort akkor majd átírod! de vigyázz nem mindegyik oldalon engedi később átírni! add meg annak az oldal címét és megnézem! :)
2011. ápr. 26. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Első: nem kijátszani akarja a korlátozást, hanem megvalósítani.

Valamilyen feltételt kellene beiktatni, ahol még regisztráció előtt megvizsgálja az évszámot, és ha az nagyobb mint 2001 akkor dobjon egy hibaüzenetet hogy túl fiatal vagy. De az első válaszoló ötlete alapján azért felesleges megcsinálni, mert az interneten annyi éves vagy amennyi akarsz. Ha nem lehet tíz évesként regisztrálni akkor majd azt írja be a tag hogy ő 20 éves és bent is van.

2011. ápr. 26. 20:19
 3/5 A kérdező kommentje:
első: Én már töltöttem a 10 et :D
2011. ápr. 26. 22:16
 4/5 anonim válasza:
második: értelek, igazad van, de nem ezt mondtam én is?
2011. ápr. 27. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:

De, azt mondtad. Csak a te válaszod úgy hangzik, mintha azt értenéd hogy ő nem tud egy ilyen oldalra bekerülni, így azt tanácsolod neki hogy adjon meg hamis dátumot.

Közben meg ő akarja megcsinálni hogy más ne tudjon.

Nem mondtam hogy a te válaszod rossz, csak más megközelítés.

2011. ápr. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!