Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » S. O. S. FONTOS! HOl lehet...

S. O. S. FONTOS! HOl lehet letölteni a sims2-t, a kiegészítőit, és a sims3-at?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kislányomnak születésnapja lesz és ezeket kérte. És ha le lehet tölteni, akk letöltném. viszont nem nagyon tudom hogy melyik a jó. van torrentünk, és a carpathians-on szoktunk filmeket letölteni, viszont ott ezt nem találtam. Kérlek segítsetek!!!! Előre is köszönöm a válaszokat! Ja és ha már megírtátok hol lehet azt is megtudjátok írni hogy utána hogyan kell elindítani, vagy hogy a sims2-höz a kiegészítőket hogy kell felrakni? Köszi!! :)

(Tudom hogy ez nem ide tartozik, de amikor a szórakozás játékok stb.-hez írtam nem kaptam rá választ pedig ez nagyon sürgős nekem mégegyszer elnézést kérek a rossz helyért tudom hogy ide az egészség témában kell írni!)

2011. ápr. 25. 18:18
 1/2 anonim válasza:

Beírod google-be amit akarsz. :)

Pl. sims 2 torrent

letöltöd, ha sok fájl van akkor mindet kijelölöd kivéve .SVF meg .NFO fájlok >> kibontás ide, amit kaptál fájlt azt pedig berakod daemon toolsba és kész.

ha 1-2 fájl van akkor simán daemon tools.

crackelésnél meg leszeded cracket és a sims 2 esetén TSBin, sims 3 esetén Game/Bin mappába kell felülírni a régit.

2011. ápr. 25. 18:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi csak olyan oldalra lennék kíváncsi ahol letölthetem mert nem akarok valami vírust a gépemre! Előre is kösz a válaszokat!!:)
2011. ápr. 25. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!