Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történhetett a feleségem...

Mi történhetett a feleségem levelezésével? Gmail-t használunk, az én leveleim szépen letöltődnek az Outlook express-be, az övéi meg nem!

Figyelt kérdés

Minden beállításunk megegyezik, többször ellenőriztem, de ezt írja ki:

Ismeretlen hiba történt. Fiók: \'xxx\', Kiszolgáló: \'pop.gmail.com\', Protokoll: POP3, Port: 995, Biztonságos (SSL): Igen, Hibaszám: 0x800C0133

Elmondása szerint valamit ki akart törölni, amitől eltűnt az összes levele, de még a törölt elemek mappából is. Nem tudja mire kattintott!

2009. márc. 5. 20:19
 1/4 Turismo ***** válasza:
52%
Hello! Én is Gmail-t használok amit Outlook Expressel szoktam nézegetni, Windows Vista-val vagyok ezért Windows Mailt használok, de amúgy ugyanaz mint az Outlook. Néha nekem is szokott ilyen hibákat kiírni akkor egy kicsit baj van a serverrel de utána nekem 5 percen belül minding jól szokott lenni. Állítsd be neki újra és hátha úgy jó lesz.. Valamikor nekem is arra van szükségem
2009. márc. 5. 20:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Két hete fennáll a probléma, többször töröltem a fiókját, és újra telepítettem. Átnéztem a beállításokat, és megegyezik az enyémmel. A laptopomra is le tudom hívni a leveleit, csak az asztali gépen nem jó.
2009. márc. 5. 21:58
 3/4 pinkpancser ***** válasza:
Lépj be gmail-re, beállítások, átirányítás/pop/imap. Ott tudod engedélyezni a POP-ot, illetve beállítani hogy működjön.
2013. ápr. 29. 17:11
 4/4 Turismo ***** válasza:
Én is ezt tudnám ajánlani, mint az előttem levő hozzászólók... Be kell lépni a webes felületbe és ott meg kellene nézni a beállításokat, ott lehet engedélyezni a külső levelező program használatához szükséges dolgokat (POP3 engedélyezése, IMAP, betudod állítani, hogy csak a gépedre legyen meg a mail a mailszerverről törölje le) Ismét állítsd be a fiókot, állítsd be a portokat: bejövő: 995 biztonságos (SSL): Igen, a kimenő: 465 biztonságos (SSL) és ott beírod neki megint a felhasználó nevet és jelszót. Ha így sem működik akkor szedjétek le a Mozilla Thunderbirdet nagyon egyszerű levelező program ez is és nem igényel nagy gépigényt :)
2013. júl. 4. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!