Mi ennek az oldalnak a neve? Vagy esetleg valami tipp? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
egy ismeretlen folyton hívogat engem, szinte már zaklat, mindig más telefonszámról, és egyszerűen már nem tudom eldönteni, hogy mikor merjem felvenni, és mikor ne. hallottam az ismerőseimtől, hogy van egy olyan oldal, ahová beírod a mobilszámot, és kiadja, hogy kié. Megtudnátok nekem mondani ennek az oldalnak a címét, vagy valami hasonlót tudnátok ajánlani? tényleg nagyon fontos lenne! Előre is nagyon szépen köszönöm! üdv!2011. ápr. 24. 09:55
1/3 anonim válasza:
Pontosan biztos nem fogja megmondani hogy kicsoda, mert ez sért valami jogvédelmi törvényeket. Max körzetszámról országra pontosan megmondja.
2/3 anonim válasza:
telenor.hu
vodafone.hu
t-mobile.hu
megkeresed a tudakozót és ha nem titkosak az adatok,megmondja neked...ha titkosak,akkor nem tehetsz semmit..a másik meg nemtom h mennyire működik,h bemész a szolgáltatódhoz és közlöd velük h zaklatnak..írd össze a számokat amikről eddig hívott és mondd meg h vagy mondják meg ki az vagy tiltsák le...
3/3 anonim válasza:
Üdv
fordulj a megfelelő hatósághoz
tegyél ügyészségi feljelentést!!
A telefonszámokat meg ne töröld le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!